Ікона стилю Tutus Kurniatі в сукні від українського бренду на гала-вечорі Cartier: “Я молюся про мир”

Інфлюенсер родом із Індонезії, бізнес-вумен та засновниця однойменного концепт-стору Tutus Kurniatі (Тутус Курніаті) одна з тих селебріті, які роблять популярними українські бренди. Інфлюенсерка з багатотисячною аудиторією, гостя вишуканих і закритих вечірок, ікона стилю підтримує Україну і наголошує на мирі:

«Я молюся, щоб війна закінчилася. Це світова трагедія. Але навіть у такі темні часи, важливо помічати красу і доброту світу.»

Кожний свій вихід на червону доріжку Tutus Kurniatі (Тутус Курніаті) перетворює на соціальне гасло. Наприклад, в Каннах вона вдягнула чорну сукню в знак скорботи за жертвами війни. Tutus Kurniatі (Тутус Курніаті) згадала війни, які мають сьогодні гостре питання — війна Росії проти України та війта Палестини проти Ізраїлю. Tutus активний учасник благодійних програм та дійсно співчуваюча людина.

На закритій гала-вечері Cartier у Мадриді індонезійка привернула увагу сукнею від українского бренду KEL by Elena Kondratova. Вишуканий дизайн в будуарному стилі — довга чорна сукня з імітацією корсетного ліфу, напівпрозорим низом з високим розрізом. Сяюче каміння Swarovski виблискують на сукні та в зачісці Tutus.

Таким чином, вона не лише заявила про свою підтримку Україні, а й закликала інших селебріті та своїх підписників купувати українське, адже податки сьогодні сприяють відновленню економіки країни, що найбільше цього потребує. Окрім Tutus українські бренди обирають Мей Маск, Міла Йовович, Мішель Вільямс та інші.

Tutus Kurniatі (Тутус Курніаті) також додала бренд KEL by Elena Kondratova у свій люксовий концепт-стор в Дубаї. Це не перший бренд з України, просуванню його сприяє Tutus. Вона підтримує Україну як інфлюенсерка і як підприємиця. Дуже приємно бачити та відчувати підтримку по всьому світу.

Підписуйтесь на Тутус в інстаграм та слідкуйте особисто https://www.instagram.com/tutus.kurniati/ 

Добавьте свой комментарий

Пожалуйста, введите свое имя

Обязательное поле

Пожалуйста, введите корректный адрес

Обязательное поле

Пожалуйста, введите ваше сообщение